Case de Marcat

Case de Marcat

Case de marcat ieftine la preturi accesibile, gama diversificata

Citeste mai mult...

 

Cantare Electronice

Cantare Electronice

Cantare omologate cu verificare metrologica inclusa

Citeste mai mult...

Imprimante Etichete

Imprimante Etichete

Imprimante fiscale avizate la Ministerul  de Finainte

Citeste mai mult...

Sertare de Bani

Sertare de Bani

Sertare de Bani cu deschidere automata sau din cheie.

Citeste mai mult...

 

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.case-de-marcat-ieftine.ro, serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul case-de-marcat-ieftine.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul case-de-marcat-ieftine.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Case-de-marcat-ieftine.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului case-de-marcat-ieftine.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

 

Descrierea serviciilor

Site-ul case-de-marcat-ieftine.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: informatii din domeniul fiscal, servicii de promovare web, continut personalizat, aparatura si servicii fiscale, componente periferice fiscale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si publicitate.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile case-de-marcat-ieftine.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative case-de-marcat-ieftine.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de client case-de-marcat-ieftine.ro. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar case-de-marcat-ieftine.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

 

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Case-de-marcat-ieftine.ro nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere. Case-de-marcat-ieftine.ro nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata inainte de considerarea ei cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Case-de-marcat-ieftine.ro si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor fara o notificare prealabila. Case-de-marcat-ieftine.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site.

Case-de-marcat-ieftine.ro nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de case-de-marcat-ieftine.ro oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de case-de-marcat-ieftine.ro de la acest client cu referire la comanda reclamata .

 

Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA ( 24% ), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face doar in Romania. Case-de-marcat-ieftine.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Case-de-marcat-ieftine.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de case-de-marcat-ieftine.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua:

a)in avans, prin transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru;trebuie trimisa dovada platii prin mail , altfel comanda nu poate fi livrata, decat dupa intrarea fizica a banilor in contul case-de-marcat-ieftine.ro.

b) la livrarea produselor. - ramburs. Suma achitata catre agentul societatii de curierat va fi cea evidentiata pe factura fiscala ce va fi prezenta intotdeauna in plicul de plastic atasat coletului. In cazul in care in acest plic nu gasiti factura fiscala aferenta comenzii coletului aveti obligatia de a returna coletul agentului societatii de curierat, case-de-marcat-ieftine.ro suportind in integralitate costurile de transport aferente comenzii. Rambursul este de 13 lei, TVA inclus.

Case-de-marcat-ieftine.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin :prin ordin de plata, prin transfer bancar,

Dovada platii trebuie trimisa catre case-de-marcat-ieftine.ro la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  . Altfel livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Case-de-marcat-ieftine.ro. Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Returnarea produselor

Datorita specificului domeniului de activitate si a legislatiei in vigoare, produsele achizitionate de pe site-ul case-de-marcat-ieftine.ro nu pot fi returnate. Exceptie fac cazurile in care produsele livrate nu corespund cu comanda efectuata si confirmata telefonic. In aceasta situatie sunteti obligat sa anuntati prin email sau telefonic neconcordanta si vi se va restitui integral contravaloarea produselor livrate.

Termenul in care puteti solicita returnarea produsului este de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului si a produsului expediat . Daca in cursul inspectiei vizuale se constata eventuale defecte ce vor fi reclamate, clientul este obligat sa nu utilizeze produsul in scopul in care acesta a fost achizitionat, urmind a fi returnat in ambalajul original impreuna cu factura fiscala. Este obligatorie returnarea facturii fiscale. Returnarea contravalorii se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.

Caracterul secret şi utilizarea întrebărilor şi comentariilor

Orice întrebări, comentarii, sugestii sau alte informaţii (comunicate), inclusiv orice idei, invenţii, concepte, tehnici pe care le trimiteţi pe acest site prin mijloace electronice sau prin altele, sunt nonconfidentiale şi vor deveni proprietatea case-de-marcat-ieftine.ro, care le va folosi fără restricţie, în diferite moduri şi scopuri, inclusiv în dezvoltarea, manufacturarea şi/sau vânzarea de bunuri şi servicii.

 

Copyright-ul şi utilizarea materialelor

Case-de-marcat-ieftine.ro va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul case-de-marcat-ieftine.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea case-de-marcat-ieftine.ro. Mărcile de înregistrare, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logosurile şi produsele prezentate pe acest site sunt proprietatea firmelor respective şi sunt protejate de legile în vigoare. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a case-de-marcat-ieftine.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care sunt inchiriate de catre case-de-marcat-ieftine.ro. accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul case-de-marcat-ieftine.ro

Case-de-marcat-ieftine.ro poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.

Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Case-de-marcat-ieftine.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului case-de-marcat-ieftine.ro.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul case-de-marcat-ieftine.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul case-de-marcat-ieftine.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece case-de-marcat-ieftine.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca case-de-marcat-ieftine.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca case-de-marcat-ieftine.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Limitarea responsabilitatii case-de-marcat-ieftine.ro

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca case-de-marcat-ieftine.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca case-de-marcat-ieftine.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului case-de-marcat-ieftine.ro;

b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site - ului case-de-marcat-ieftine.ro;

d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor site- ului case-de-marcat-ieftine.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

b) case-de-marcat-ieftine.ro nu ofera nici o garantie ca:

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului case-de-marcat-ieftine.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

b.4) orice eroare de program va fi corectata;

c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de case-de-marcat-ieftine.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Informaţii oferite ca atare

Informaţiile de pe acest site sunt oferite ca atare, iar case-de-marcat-ieftine.ro nu dă nici un fel de reprezentări sau garanţii, nici exprimate, nici implicite, inclusiv fără a se limita la garanţiile implicite ale comerciabilităţii, compatibilitatea cu un anume scop sau nonviolare. Case-de-marcat-ieftine.ro nu dă nici un fel de reprezentări sau garanţii în legătură cu integralitatea, acurateţea, oportunitatea, disponobilitatea, funcţionalitatea şi acordul legilor aplicate. Utilizând acest site, acceptaţi riscul ca informaţiile să fie incomplete sau inexacte, sau sa nu satisfacă nevoile şi cerinţele dumneavoastră.

Legea de guvernare

Accesul şi utilizarea acestui site, cât şi a conţinutului de aici, vor fi guvernate şi interpretate în acord cu legile române în vigoare.

Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificările ulterioare:

Legea comerţului electronic - 365/2002
Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzacţiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plată electronică şi relaţiile dintre participanţii la aceste tranzacţii
Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plată cu acces la distanţă, de tipul aplicaţiilor Internet-banking sau home-banking - Legea semnăturii electronice - 429 / 2001
Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianţi şi consumatori, nr. 193/2000;
Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date - 677 / 2001
Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupaţia de Designer pagini web
Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe
Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)
Legea privind prevenirea şi combaterea pornografiei - 196/2003 publicată în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

 

                          

   Informatii Utile   

 

  Intrebari Frecvente