Case de Marcat

Case de Marcat

Case de marcat ieftine la preturi accesibile, gama diversificata

Citeste mai mult...

 

Cantare Electronice

Cantare Electronice

Cantare omologate cu verificare metrologica inclusa

Citeste mai mult...

Imprimante Etichete

Imprimante Etichete

Imprimante fiscale avizate la Ministerul  de Finainte

Citeste mai mult...

Sertare de Bani

Sertare de Bani

Sertare de Bani cu deschidere automata sau din cheie.

Citeste mai mult...

 

Cumpararea unei case de marcat este primul pas ce trebuie facut atunci cand incepeti o afacere. Este o cheltuaiala ce trebuie inclusa printre cele prioritare in planul initial de afaceri. Poate la inceput casa de marcat pare a fi o chletuaiala in plus pentru afacerea ta, dar sigur nu vei regreta mai tarziu ca ai cumparat-o. Orice control care va fi efectuat de catre organele abilitate va viza existenta si folosirea corecta a casei de marcat. Lipsa casei de marcat inseamna amenzi importante si chiar inchiderea unitatii.

Pentru a comanda o casa de marcat poti sa suni la telefoanele afisate in pagina de contact sau ne poti contacta direct prin intermediul formularului de CONTACT .

Cum alegem casa de marcat ? Fiecarui tip de afacere ii corespune un anume model de casa de marcat

Pentru un volum mic de bonuri emise se recomanda casele de marcat mici, portabile sau fixe, cu acumulatori sau cu alimentare din retea. Pentru vanzarile volante cele mai bune sunt casele de marcat portabile alimentate din acumulatori, protejate impotriva intemperiilor, cu timpi lungi de functionare.

Pentru un magazin alimentar cu incarcare mare comerciala este recomandata o casa de marcat cu 2 role, alimentata de la retea , cu posibilitatea conectarii la un cantar si cititor de coduri de bare, deoarece acestea vor fi exploatate mai intens, volumul bonurilor va fi mai mare si tastatura va fi mai intens solicitata. 

Magazinele cu gestiune mare care au mai mult de un punct de vanzare trebuie sa lege casele de marcat la aplicatii informatice dedicate, aplicatii capabile sa asigure buna evidenta a vanzarilor si operatiilor efectuate zilnic. In aceste cazuri este necesara casa de marcat care poate functiona in regim de Imprimanta fiscala sau chiar imprimante fiscale dedicate. In aceste cazuri este bine de luat in considerare vanzarea produselor dupa coduri de bare.

 

                          

   Informatii Utile   

 

  Intrebari Frecvente